Een van de meest besproken creaties van Frenky is toch wel het kerstnummer wat hij met de Freaks maakte in 2018. Natuurlijk raakte Frenky met zijn tekst weer een gevoelige snaar en waren er veel mensen die vonden dat het niet door de beugel kon. Grappig om te weten is dat we speciaal voor deze video een echte acteur hebben ingehuurd. Lars Godrie kreeg van zijn enthousiaste ouders onderweg naar de videoshoot een snelcursus over de bloemetjes en de bijtjes . Hij had inderdaad nog geen idee waar een condoom eigenlijk voor gebruikt werd dus het was ook nog een hele leerzame dag voor hem. Wij waren ook heel blij dat die bewuste dag (een jaar of 8 geleden) zijn ouders geen condoom gebruikt hadden, want zonder Lars was deze clip nooit zo succesvol geworden. Met bijna 10000 views ook een van de meest bekeken videoclips van Frenky en de Freaks. De video bleef zeker niet onopgemerkt en het nummer werd ook gedraaid door Giel Beelen!