Tijdens corona hadden we ff tijd om weer iets zots te maken. Toen Frenky op de wc zat bedacht hij het idee om Billy Eilish te coveren. Bad guy werd jij besmet mij! Een hele productie opgenomen in eigen beheer! De audio afgemixt en opgenomen door Mr Pi en Crazy Simon en gefilmd en geedit door Frenky zelf. Leuk om te weten is dat de drumbeat die er onder zit een kliko is. Ook zie je dat de T rex een Solo geeft op een Otamatone. Een Otamatone is een chinees instrument wat Frenky ergens in januari 2020 vanuit een zwarte markt in China naar Nederland heeft laten overkomen. Tijdens het maken van de clip zijn er meerdere mensen geblesseerd, maar dat was het dubbel en dwars waard. Toen de clip online kwam haalde hij namelijk meteen dumpert en vlogen de min kudo’s ons om de oren… Vele haters dachten dat we deze clip hadden gemaakt van hun belastinggeld en vonden dat wij brabanders “de superspreaders” niet het rechts hadden om deze clip te maken. Gelukkig hebben we aan deze muziekvideo in het totaal 0 euro’s uitgeven en zagen wij de min kudo’s dus ook als compliment. Deze video heeft op het moment van schrijven bijna 10000 views op youtube en is daarbij 1 van de meest bekeken video’s op het Frenky en de Freaks kanaal.