In 2020 was Frenky en de Freaks te gast bij Holland’s Got Talent. Frenky werd ontdekt door een talentscout en gevraagd of hij auditie wilde doen voor HGT. Al snel had hij een bende Freaks bij elkaar en deden ze auditie met het nummer KUT! De kwam helaas niet door de keuring, omdat de tekst er niet mee door kon op nationale televisie. Uiteindelijk mochten ze toch hun show geven met het nummer “De terrorist’ ze zetten hiermee een spetterende show neer.

 Een duif speelt de accordeon. Een T rex speelt een solo op de bongo’s en al bij al zet Frenky ook nog de mensen aan het denken met zijn beladen tekst over de terrorist. Een succesverhaal wel te vertellen en natuurlijk 4 x ja!

Vele terroristen zijn dankzij dit optreden tot bezinning gekomen. Het aantal terroristische aanslagen is sinds 2020 nog nooit zo laag geweest!

Check deze video’s! De bovenste is het tv optreden en de onderste is een Vlog van de dag.